My Appliance LCD Module

Moderator: Securepoint

Gesperrt
Samanp
Beiträge: 10
Registriert: So 16.09.2007, 07:15

My Appliance LCD Module

Beitrag von Samanp »

How can i see my firewall information such as cpu/memory usage & eth0/eth1/... ip address or version of my firewall's OS on my appliance LCD Module??? :roll:
OR
is there any solution to use my appliance LCD Module??? :'(

Andreas
Securepoint
Beiträge: 124
Registriert: Di 18.03.2008, 15:56
Wohnort: Wrestedt
Kontaktdaten:

Beitrag von Andreas »

I take it that you are not using one of our appliances, as these are not equipped with a display.

Maybe some technical information about your display might be useful.
Such dir einen Beruf den du liebst und du musst nie wieder arbeiten! (chinesische Weisheit)

MahdiS
Beiträge: 13
Registriert: Mi 06.06.2007, 06:53

Beitrag von MahdiS »

HI
It's somthing like:
http://www.nexcom.com/ProductModel.aspx ... 5119b876d6

can we use it's LCD display pan?

Samanp
Beiträge: 10
Registriert: So 16.09.2007, 07:15

Beitrag von Samanp »

MahdiS hat geschrieben: HI
It's somthing like:
http://www.nexcom.com/ProductModel.aspx ... 5119b876d6

can we use it's LCD display pan?
What's the Moderators idea about nexcom appliance LCD Module??? :shock:

MalteP
Beiträge: 1
Registriert: Mo 18.05.2009, 08:56
Wohnort: Uelzen
Kontaktdaten:

Beitrag von MalteP »

Is there any more detailed information for this module? I did not find anything on the manual, only "2x16, PIO". It would be interesting how it is connected inside.

Maybe we'll include our own LCD later, there are currently some prototypes under development which have 2x16 or 3x16 characters: http://www.maltepoeggel.de/?site=sp-lcd&lang=en , and one 4x20 HD44780 emulation on a graphic LCD ;)
It is connected to a usb port inside the appliance and uses the lcdproc server.

Gesperrt